آیا ویندوز 11 بر عملکرد بازی تأثیر منفی می گذارد؟
آیا ویندوز 11 بر عملکرد بازی تأثیر منفی می گذارد؟ ویندوز 11 اکنون به طور گسترده در دسترس است و مایکروسافت با آخرین سیستم عامل از گیمرها استقبال می کند.
در حالی که آن ها می گویند که “اگر شما یک گیمر هستید، ویندوز 11 برای شما ساخته شده است”، اما مقاله اخیر در PC Gamer نشان می دهد که ویندوز 11 می تواند عملکرد بازی را کاهش دهد و احتمالاً با یک سیستم از پیش ساخته شده با مشکلات عملکردی مواجه خواهید شد. این به این دلیل است که مایکروسافت می خواهد امنیت مبتنی بر مجازی سازی (VBS) را با مشارکت OEM های خود در سیستم های جدید فعال کند.
نسخه ی فعلی ویندوز 11 از لیستی با مشکلات شناخته شده رنج می برد، و چندین مورد که مایکروسافت به طور رسمی تایید نکرده است، که برخی از آنها ممکن است بر روی بازی روی دستگاه تأثیر بگذارد.
آیا ویندوز 11 برای بازی بهتر است؟
به عنوان یک گیمر، یک سوال که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که آیا ارتقا به ویندوز 11 برای بازی ایده خوبی است؟ آیا اجرای ویندوز 11 مفید است یا ارتقاء به سیستم عامل جدید مایکروسافت مزیت واقعی ندارد؟
برای پاسخ به این پرسش ها به مقایسه ی سریع بین ویندوز 10 و ویندوز 11 نیاز داریم. ویندوز 11 نسخه به روز شده ویندوز 10 است. ویژگی های زیادی با ویندوز 10 مشترک است و تنها چند تفاوت وجود دارد که مورد توجه گیمرها است.
مایکروسافت دو ویژگی جدید مرتبط با بازی را در ویندوز 11 معرفی کرد: Auto HDR و Direct Storage.
HDR Auto به یک صفحه نمایش با قابلیت HDR نیاز دارد. اساساً کاری که انجام می دهد این است که HDR را در بازی هایی که به صورت بومی پشتیبانی نمی کنند به صورت خودکار فعال می کند.
Direct Storage یک API است که مایکروسافت در ابتدا روی Xbox معرفی کرد. این برای سرعت بخشیدن به بارگذاری بازی ها و دارایی های بازی طراحی شده است. بدون پرداختن به جزئیات، بارگذاری به گونه ای طراحی شده است که پردازنده را دور بزند تا عملیات را سرعت بخشد. نقطه ضعف Direct Storage این است که به یک درایو سریع NVMe نیاز دارد.
نکته ی منفی دیگر این است که مایکروسافت اعلام کرد که Direct Storage در ویندوز 10 نیز در دسترس خواهد بود. در آخر، بازی ها برای استفاده از آن باید API را پیاده سازی کنند.
این برای گیمرها چه معنایی دارد؟ در حال حاضر، گیمرها ممکن است در هنگام ارتقا از ویندوز 10 به ویندوز 11، تفاوت چندانی را متوجه نشوند. اشوین تست های عملکرد بازی ویندوز 11 را اجرا کرد و به این نتیجه رسید که ویندوز 11 بازی ها را به خوبی ویندوز 10 یا بدتر از آن اجرا می کند.
یکی از APIهای جدید ویندوز 11، Direct Storage، به ویندوز 10 نیز می آید و Auto HDR را به عنوان تنها ویژگی انحصاری باقی می گذارد. این به نمایشگری نیاز دارد که از HDR پشتیبانی کند و ممکن است از نظر بصری به اندازه HDR بومی در بازی ها چشمگیر نباشد.
افزایش محبوبیت ویندوز ۱۱ در میان گیمرهای استیم
اما حال پس از آپدیت های متعدد، گیمرها برای ارتقاء به ویندوز جدید اعتماد بیشتری دارند.
استیم همواره میزبان گیمرهایی از سیستم عامل هایی متفاوتی بوده و بدیهی است سیستم عاملی با کاربران بیشتر، گیمرهای بیشتری را هم شامل شود که با گزارش ماهانه ی استیم از سهم سیستم های عامل، کم و کیف آن مشخص میشود، اما چون سال های زیادی از صدرنشینی قاطعانه ی ویندوز ۱۰ میگذرد، این گزارش قبل از معرفی نسخه ی جدیدتر ویندوز، چندان قابل توجه نبود.
با انتشار ویندوز ۱۱، استیم میزبان گیمرهایی از سیستم عامل جدید مایکروسافت میشود که میتواند تغییرات بیشتری در این گزارش داشته باشد و با آن بتوانیم روند مهاجرت گیمرها به ویندوز ۱۱ را مشاهده و بررسی کنیم.
با توجه به جامعه ی آماری عظیم استیم با حدود ۱۲۰ میلیون گیمر، گزارش استیم از کاربران سیستم های عامل مختلف میتواند به متغیرهایی مانند محبوبیت و رضایت گیمرها از این سیستم عامل مرتبط باشد.
گزارش استیم دربارهی سیستم های عامل میتواند دقیق تر از گزارش های سخت افزاری به نتایجی مانند محبوبیت نزد گیمرها منجر شود، زیرا اگر کاربری از سیستم عاملی ناراضی باشد، هزینه و زمان کمتری را به نسبت تغییر سخت افزار میطلبد و طی یک ماه انعطاف بیشتری را برای تغییر دارد.
افزاش ۱٫۸۷ درصدی سهم ویندوز ۱۱ قطعاً نمیتواند گام بزرگی جهت نزدیک شدن به ویندوز ۱۰ باشد. ویندوز ۱۰ فقط ۱٫۶۴ درصد از گیمرهایش را از دست داده و همچنان با ۸۱٫۷۴ درصد و با اختلاف بسیار زیاد، بزرگ ترین جامعه ی گیمرهای استیم را تشکیل میدهد. ویندوز ۷ نیز با کاهش ۰٫۱ درصدی و سهم ۳٫۲۴ درصدی، پس از ویندوز ۱۱ سومین جامعه ی بزرگ ویندوزی گیمرهای استیم است.
میان سیستم های عامل، ویندوز با ۹۶٫۱۹ درصد و افزایش ۰٫۰۵ درصدی، مقبول ترین سیستم عامل نزد گیمرها است و پس از آن مک OS X بدون هیچ کاهش و افزایشی، با ۲٫۷ درصد دومین سیستم عاملی است که گیمرهای استیم را شامل می شود و باقی گیمرها نیز با لینوکس، وارد استیم می شوند که با افت ۰٫۰۵ درصدی از نوامبر سال ۲۰۲۱، ۱٫۱۱ درصد از گیمرهای استیم را تشکیل می دهد.
باید صبر کنیم تا متوجه شویم در سال جدید گیمرهای بزرگ ترین فروشگاه گیمینگ کامپیوترهای شخصی چه انتخاب هایی داشتند، با چه شرایطی وارد آن شدهاند و رشد یا شاید کاهش سهم ویندوز ۱۱ را مشاهده کنیم.
آیا محدودیت های سخت افزاری مایکروسافت برای ویندوز ۱۱ یا مشکلات و باگ های ویندوز ۱۱ تا چه اندازه میتواند مهاجرت گیمرها به این سیستم عامل را به تعویق اندازد و چگونه مایکروسافت میتواند اعتماد و شرایط لازم برای افزایش گیمرهای ویندوز ۱۱ را سریعتر فراهم کند؟
ترک یک پاسخ