میکروفون های مخصوص استریم و گیمینگ چه نوع میکروفون هایی هستند؟
ضبط صدای با کیفیت یکی از معضلات استریمر ها و گیمر ها می باشد که حتی با وجود زیاد شدن طرفداران بازی های ویدئویی، کمتر کسی به آن توجه می کند.
از این رو یکی از سوالات پر تکرار استریمر ها، طرفداران بازی های ویدئویی و به طور کلی دوستداران دنیای گیم، این است که چه میکروفونی برای استریم مناسب است؟
در مقاله پیش رو، تصمیم گرفتیم به معرفی میکروفون های مخصوص استریم بپردازیم تا با نکات خرید میکروفون گیمینگ و زیر و بم بهترین میکروفون ها آشنا شوید. با شاب 360 همراه باشید.
میکروفون گیمینگ چیست؟
همانطور که از نام این میکروفون مشخص است با میکروفونی روبرو هستیم که برای کاربری های دنیای بازی طراحی شده است.
میکروفون های مخصوص استریم و گیمینگ برای افرادی است که متوجه می شوند هدست با یک میکروفون متصل به آن، شاید برای شنیدن خوب باشد، اما برای حرف زدن یعنی باز تولید صدای خودشان، با استانداردها فاصله دارد.
شفافیت صدای گوینده و کیفیتی که به گوش شنونده میرسد، از خصوصیات اساسی یک میکروفون گیمینگ است.
میکروفونهای گیمینگ برخلاف میکروفونهای XLR دنیای موسیقی معمولاً از نوع USB انتخاب میشوند. به این معنی که شما برای اتصال به راحتی بدون نیاز به هیچگونه کارتِ صدا یا میکسر و تجهیزات جانبی از طریق درگاه USB به منبع خود متصل شوید.
کاربرد میکروفن گیمینگ:
کاربرد میکروفون های مخصوص استریم و گیمینگ به طور خلاصه و خاص، برای دنیای استریم بازی Game Streaming است.
شبکه هایی نظیر توییچ Twitch، یوتیوب گیمینگ، فیس بوک گیمینگ و شبکه داخلی آپارات، نام آشنا های دنیای استریم برای ما ایرانی ها است. شما بر اساس تعداد مخاطبین خود میتوانید کسب درآمد کنید.
هر چند محتوای تولیدی شما نظیر معرفی بازی یا صحبت در مورد حال و هوای بازی و اطلاعات تان میتوان نقش اساسی را بازی کند، تجهیزات استاندارد می تواند منجر به جلب مخاطب بیش تر شود. شفافیت و کیفیت صدای میکروفون گیمینگ اصلاً قابل مقایسه با یک میکروفون نصبی روی هدست نیست.
البته میکروفون گیمینگ محدود به استریم کردن در دنیای بازی نخواهد بود. هرکاری که از یک میکروفون انتظار میرود قابل انجام است. شاید نتوانید با آن صدای گیتار را برای یک پخش حرفه ای ضبط کنید، ولی ضبط کنید و از کیفیت آن لذت ببرید.
قطعاً اگر قصد ضبط استودیویی نداشته باشید و صرفاً در شبکه های اجتماعی قصد انتشار دارید تا حدود زیادی نیازهای شما را برطرف میکند.
اما همانطور که مشخص است برای ضبط پادکست و محتواهای گویندگی می توانند گزینه ای کاربردی به شمار آیند. چرا که میکروفون گیمینگ طوری طراحی شده است که روی باز تولید صدای انسان متمرکز است.
نکات مهم هنگام خرید میکروفون گیمینگ:
⦁ اولین نکته ی مهم بودجه ای است که برای خرید کنار گذاشته اید و همان طور که آگاه هستید براساس هزینه ای که می خواهید خرج کنید باید توقع داشته باشید در نتیجه قیمت یکی از مهمترین فاکتورها در تعیین کیفیت میکروفون بازی هست.
⦁ سعی کنید میکروفونی را انتخاب کنید که به راحتی روی میز بازی شما نصب شود و همچنین دسترسی به آن و فاصله با شما گونه ای باشد که نیاز نباشد خیلی نزدیک یا دور باشید تا صدا با کیفیت ضبط و منتقل شود.
⦁ میکروفونی را انتخاب کنید که دارای دکمه های کنترل روی بدنه باشد تا به راحتی در صورت نیاز بی صدا و یا وولوم صدا را به راحتی بتوانید کنترل کنید.
⦁ حتما از نوعی انتخاب کنید که دارای نویز گیر باشد و نویزهای اضافی و صداهای اضافی محیط را حذف کند و با نهایت کیفیت صدا را منتقل و یا ضبط کند.
⦁ مدلی را انتخاب کنید که دارای پایه باشد و نیاز به هزینه های اضافی برای پایه نباشد. که عمدتا میکروفن های بازی دارای پایه هستند.
⦁ فیلترهای نرم کننده صدا نیز یکی از ویژگی های مهمی است که باید مدل مورد نظر شما دارا باشد.
⦁ یکی از نکات مهم شکل ظاهری میکروفون است. شما اگر قصد دارید از این راه کسب درآمد داشته باشید، باید مخاطبین را جلب کنید. یکی از این اصول مهم میتواند صدای شفاف باشد. هر گام در این عرصه میتواند یک سرمایهگذاری در کسب و کار شما باشد. دنیای استریم گیم بسیار رو به رشد است و در صورتی که بتوانید با اطلاعات و تجهیزات کافی وارد آن شوید، هم با گیمرها در تمام سطح دنیا ارتباط برقرار خواهید کرد و هم منبعی برای کسب درآمد شما خواهد بود.
الگوی قطبی (Polar Pattern) چیست؟
به چگونگی دریافت صدا توسط میکروفون الگوی قطبی میگویند. به دلیل تفاوت الگوی قطبی میکروفون ها، عملکرد آن ها با یکدیگر متفاوت است. شناخت عنواع الگوی قطبی، در انتخاب میکروفون مورد نظر شما نقش مهمی خواهد داشت.
الگوهای قطبی میکروفون به سه دسته اصلی تقسیم می شوند:
کاردیوئید (Cardioid):
صداها مستقیما از جلوی میکروفون دریافت میشوند. این الگو مناسب بازیکنانی است که تنها نیازمند شنیده شدن صدای خود هستند.
دو طرفه (Bidirectional):
صداها از دو سمت جلو و عقب میکروفون دریافت می شوند. مناسب برای زمانی که دو نفر در حال صحبت کردن هستند.
همه جانبه (Omnidirectional):
صداها در شعاع دایره ای گسترده دریافت میشوند. این الگو برای برای پادکستها ایدهآل است.
با دانستن این اطلاعات اولیه، قطعا خرید شما هوشمندانه تر خواهد بود.
میکروفون گیمینگ را بخریم ؟
با تمام این تفاسیر و با در نظر گرفتن قیمت میکروفون های حرفه ای، شاید خرید این محصولات برای همه افراد مناسب نباشد.
اگر قصد خرید میکروفون گیمینگ در سطح روزمره و نه چندان حرفه ای را دارید، خرید یک میکروفون ارزان قیمت می تواند قاعدتا برایتان گزینه بهتری باشد و پرداخت هزینه ی اضافی برای خرید بهترین میکروفون های بازار منطقی بنظر نمی رسد.
اما اگر در حوزه تولید محتوا فعالیت می کنید و یا قصد دارید وارد این حوزه شوید، چاره ای جز تقبل هزینه های خرید نخواهید داشت، زیرا کیفیت صدای نامناسب می تواند به کلی محتوا را بی ارزش کرده و کیفیت کار را پایین بیاورد.
اگر قصد خرید میکروفون های استودیویی به صورت تکی یا عمده را دارید، می توانید با مراجعه به صفحه دسته بندی خرید میکروفون استودیویی، در بین ده ها میکروفون گزینه مورد نظر را انتخاب کنید. امیدواریم این مقاله برای راهنمایی شما در خرید میکروفون گیمینگ مفید واقع شد
ترک یک پاسخ