مشکلات ویندوز 11
ویندوز 11 با جلوه های بصری جدید، ویژگی های چند وظیفه ای، و فروشگاه مایکروسافت جدی ، دوره ی جدیدی را برای سیستم عامل ویندوز رقم زده است. هرچند این بدان معنا نیست که همه چیز کامل است. بسیاری از افرادی که از ویندوز 11 استفاده کرده اند، در مقایسه با ویندوز 10 به برخی از مشکلات اشاره کرده اند. پنج مشکل اساسی وجود دارد که مایکروسافت باید آنها را برطرف کند. در این مقاله به بررسی این مشکلات می پردازیم. با shob360 همراه باشید.
ریزش در حافظه
اولین مشکلی که می خواهیم به آن اشاره کنیم، مشکلی است که به خوبی مستند شده است. در ویندوز 11، File Explorer از نشت حافظه رنج می برد. این بدان معناست که حتی اگر برنامه File Explorer را باز کرده و سپس ببندید، باز هم RAM سیستم شما را در پس زمینه مصرف می کند. در سیستم های بازی، و همچنین سیستم هایی که RAM ممکن است محدود باشد، مشکل بزرگی در مورد عملکرد روزانه خواهد بود. سیستم شما از همه ی منابع موجود استفاده نمی کند و در مورد File Explorer از این منابع بیش از حد استفاده می کند.
در بررسی ما،File Explorer مقدار 80 مگابایت حافظه مصرف می کند و وقتی 50 پنجره را باز کردیم، استفاده از حافظه به 640 مگابایت افزایش یافت. حتی پس از بستن پنجره ها و منتظر ماندن چند ساعته، File Explorer همچنان در حال مصرف حدود 420 مگابایت حافظه بود.
موضوع این است که از زمانی که ویندوز 11 در حال آزمایش بتا بود (مایکروسافت این مشکل را در نسخه Windows Insider ثبت کرده است) این مشکل همچنان ادامه دارد، اما در نسخه ی نهایی سیستم عامل به آن پرداخته نشده است. ما امیدواریم که یک وصله امنیتی Patch Tuesday بتواند این مشکل را برطرف کند، اما یکی از مشکلات اصلی ما در ویندوز 11 باقی خواهد ماند.
مسائل مربوط به عملکرد و کارایی
ویندوز 11 وعده بهبود عملکرد کامپیوتر شما را به دلیل نحوه مدیریت کارهای پیش زمینه و پس زمینه داده است، اما ظاهرا این طور نیست. هنوز برخی از افراد مشکلات عملکرد سیستم عامل جدید را گزارش می دهند. این ها به خوبی مستند شده اند و به همین دلیل است که این موضوع رتبه دوم در لیست ما دارد. بهترین مثال در مورد مساله عملکرد شامل سیستم های ویندوز 11 با پردازنده های AMD است. در 6 اکتبر، AMD هشدار داد که عملکرد پردازنده های AMD تا 15 درصد کاهش می یابد، به ویژه هنگام بازی یا استفاده از برنامه هایی که به زیر سیستم حافظه CPU متکی هستند. این مشکل فقط پردازنده های Ryzen را تحت تأثیر قرار می دهد، اما حداقل آن قابل توجه است. راه حلی در اکتبر در راه است، اما هنوز تاریخ مشخصی ارائه نشده است.
مسائل مربوط به سازگاری با سیستم عامل ها
بزرگترین مشاجره با ویندوز 11 مربوط به سیستم هایی است که با آنها سازگار است. در حال حاضر، احتمالا می دانید که سیستم عامل جدید فقط روی سیستم هایی با پردازنده نسل هشتم یا جدیدتر اینتل یا سری AMD Ryzen 2000 یا جدیدتر که از TPM 2.0 پشتیبانی می کند، کار می کند. مایکروسافت معتقد است که این به دلیل امنیت، قابلیت اطمینان و سازگاری است. با این حال، این امر بسیاری از سیستم های مدرن را در گرد و غبار رها کرده و قادر به اجرای ویندوز 11 نیست. یک نظرسنجی ماه های قبل از راه اندازی ویندوز 11 نشان داد که 20 درصد از مردم الزامات لازم برای اجرای ویندوز 11 را ندارند.
عدم سفارشی سازی
ویندوز 10 روشهای زیادی برای شخصی سازی سیستم عامل ارائه می دهد. می توانید نوار وظیفه را به بالای صفحه منتقل کرده یا فایل ها را به نوار وظیفه بکشید و موارد دیگر. با این حال، مایکروسافت بسیاری از گزینه های سفارشی سازی را در ویندوز 11 حذف کرده است و باعث عصبانیت برخی از کاربران شده است.
برخی از ویژگی های حذف شده در ویندوز 11 شامل قابلیت جابجایی نوار وظیفه بر روی صفحه است، زیرا در ویندوز 11، به پایین قفل شده است. علاوه بر این، وصل کردن فایل ها به نوار وظیفه امکان پذیر نیست، زیرا کشیدن یک فایل به پایین فقط نماد “نه” را نشان می دهد. سایر ویژگی های حذف شده عبارتند از: قابلیت اتصال یک پوشه به منوی شروع، منوی راست کلیک در نوار وظیفه و تنظیمات جداگانه قدرت باتری در نوار وظیفه.
بسیاری از این عملکردها را می توان با برنامه شخص ثالث Start11 بازیابی کرد. با این حال، این یک برنامه پولی است. اما از آنجا که آنها ثابت کرده اند که می توانید برخی از این ویژگی ها را برگردانید، شاید مایکروسافت در به روز رسانی آینده ویندوز 11، نیز بتواند این کار را انجام بدهد.
بقایای ویندوز 10
ویژگی های برجسته ویندوز 11 گوشه های گرد و ظاهر تمیزتر آن است، اما خیلی زیبا تر هم نیستند. برخی از قسمت ها در ویندوز 11 وجود دارند که کاملا صیقلی نیستند و هنوز از ویندوز 10 باقی مانده اند. یکی از این قسمت ها برای دیدن این مورد در کنترل پنل کلاسیک است. با وجود اینکه ویندوز 11 دارای برنامه تنظیم مجدد طراحی شده است، سیستم عامل همچنان دارای کنترل پنل مشابه ویندوز 7 و ویندوز 10 است. بسیاری از کارهای مشابه برنامه تنظیمات جدید را انجام می دهد و از حالت تاریک پشتیبانی نمی کند. یکی دیگر از قسمت ها، نوار لغزنده ی صدا همان مواردی است که در ویندوز 8 و ویندوز 10 وجود دارد. یک جعبه مربع سیاه با نمادهای مربع شکل. حتی پد PIN در صفحه ورود به سیستم و منوی بازشو Wi-Fi در صفحه قفل مانند Windows 10 است.
ترک یک پاسخ